Smile

АКТИВНОСТИ ВРШЊАЧКОГ ТИМА - ЈЕСЕЊА РАДИОНИЦА


АКТИВНОСТИ ВРШЊАЧКОГ ТИМА - ЈЕСЕЊА РАДИОНИЦА

Наша школа је већ дуги низ година у пројекту „Школа без насиља". Основни задатак тог пројекта је спречавање насиља у школама. У оквиру тог пројекта делује и Вршњачки тим, кога чине представници одељења од првог до осмог разреда. Задатак Вршњачког тима је да осмисли различите активности и радионице с циљем превенције насиља. Као и претходних година, ученици су веома заинтересовани за рад Вршњачког тима и својим активностима доприносе бољој и веселијој атмосфери у школи, развоју тимског рада и духа као међуразредној сарањи и дружењу.

Једна од активности коју су ове године осмислили је „Јесења радионица". У реализацији су им помогли и наставници Јожеф Вилхелм и Моника Векоњ, који су ове године координатори вршњачког тима. Радионица је била посебан доживљај за најмлађе ђаке школе, јер су имали прилику да уз помоћ старијих другара изразе своју креативност и од јесењих плодова и лишћа направе различите украсе. Радови су изложени у ходнику школе, а следећа радионица ће  бити посвећена зими.


Моника Векоњповратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor