Smile

ФЕСТИВАЛ ФУДБАЛА


Фестивал фудбала

 

У петак 19.05.2017.године на игралишту „Пика" одржан је Фестивал фудбала ученика основних школа: ОШ „Братство јединство" Сомбор са професором Гораном Ђуричић, ОШ „Доситеј Обрадовић" Сомбор са професором Синишом Лазић, ШОСО са домом „Вук Караџић" Сомбор са професорима Бошком Лугумерски и Дејаном Зекићем, ОШ „АврамМразовић" Сомбор са професором Симом Савић, ОШ „Иво Лола Рибар „ Сомбор са професором Николом Анђелковићем и ОШ „Никола Вукићевић" са професором Зораном Петрковим. Овај Фестивал фудбала је био предвиђен за ученике 5 и 6 разреда основних школа, а свака школа је учествовала са 14 ученика што је укупно 84 ученика, а од тога је било 37 девојчица и 47 дечака.

Фестивал фудбала је реализован под назовом „Игром до другарства".

Програм рада:

1.      Штафетне игре са лоптом и без лопте

2.      Игра на два гола 7:7

3.      Техника вођена лопте и дриблинзи

4.      Игра 6:6 на четири мала гола

5.      Игра прецизности и шута на го

6.      Игра хваталице

7.      Игра парова на два гола.

Поред наведених професора програм су реализовали испред Спортског савеза града Сомбора тренер Александар Кнежевић и инструктор фудбала Велимир Шаргић, а техничку подршку су дали проф. Предраг Мандић и Илија Лалић.

Желимо да нагласимо да се Фестивал фудбала одиграо на игралишту некадаљњег ПК „Сомбора" и да је ово игралиште идално за реализацију школских активности и да би га требало чешће користити.

 

 

 

           

 

 

                                                                                                      Спортскис сaвез града Сомбора

 



повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor