Smile

ОСМЕХ ЈЕ НАША ЛОЗИНКА


ОСМЕХ ЈЕ НАША ЛОЗИНКА

Оне кажу: “Знање и успех се стиче упорним радом и стрпљивим додавањем нових знања и искустава Све је лакше уз ведар дух, а свака нова лекција улива нову авантуру и оптимизам. Наша приредба је осмишљена  да вам измамимо осмех. Знање и самопоуздање доносе свакој особи радост,а поготово усрећују децу.

Осмех је наша лозинка, надамо се да ћете га поделити са нама и уживати у нашем програму.

Приредбу су улепшале многобројне тачке чак њих 15. Песма IV -2 „И смеха деци“ је покренула низ веселих догађаја. Затим је директорка Татјана Јаничић поздравила присутне и пожелела им добродо- шлицу. Све је текло у веселом расположењу,низале су се тачке и гости предшколци из вртића „Венчић“ уз помоћ васпитачице Н.Живковић су заплесали, наставило се у истом ритму и гости плесне групе „Плесић“ су извели своју лепу и сложену игру, која је у узрасту од 3-6 година веома важна, јер стимулише развој деце, а помогле су им наравно и њихове инструкторке плеса.

Затим следи одломак из комедије“ Покондирена тиква“ Ј.С.Пoповића која је једна од најлепших и најсјајнијих тачака програма. Сјајна изведба наших ученика,глумаца:Иве Вајсенбургер,Луке Шево, Исидоре Асић,Калине Јовановић и Јоване Каралић је насмејала публику и потврдила њихово глумачко умеће,а припремале су их две професорице Оливера Фератовић и Нада Љепојевић, па се труд исплатио.

Песма MOVE YOUR BODY“  I razred ,“ГЛЕ ИГРЕ ЛИ КРАСНЕС.Мокрањац,“MЕНУЕТБах, Песма П.Шандора,песмаУЗМИ ВЕЛИКИ ЕКСЕР“II разред.Такође не мање занимљив  СКЕЧ“IM KINO“,па необични инструменти које су приказали ученици Е. Бриндзе,па опет СКЕЧ“ГДЕ ЈЕ ТОРБА“ Д.ЛУКИЋА.

Песма „У БУДИМУ ГРАДУ“ С.Мокрањац,па шпанска песма „МАЛА ИВЈЕЖА“и песма“АНДАНТИНО“  које је на гитари свирао Киш Саболч.На крај  програма својом нежном и прелепом игром нас је довела Исидора Асић уз балет „АМОР“. Наша мисија да Вам измамимо осмех је успела и следеће године Вас очекујемо опет код нас, не скидајте осмех, јер он је наша лозинка кажу координаторке приредбе Марија Ђерђ и Нада Љепојевић.

Због дужине програма нису наведени појединачно наставници који су својим трудом допринели да успемо у нашем подухвату,па их сада морамо поменути:

С. Ц. Поповић, Н. Љепојевић, Т. Михаљчић, О. Фератовић, М. Векоњ, М. Ковач, М. Ђерђ, С.Ивковић, А. В. Јовановић, К. Б. Горјанац, Е. Бриндза, Т. Болехрадски, С. Гроздановић, П. Мраковић, З. Кемивеш.

 

                                                                                                                                                                         Нада Љепојевићповратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor