Smile

Humanitárius akció szervezői voltak a zombori Testvériség-egység Á.I. diákjai


Humanitárius akció szervezői voltak a zombori Testvériség-egység Á.I. diákjai

 

Az ünnepek előtti napokban került sor a humanitárius akció kivitelezésére. Két helyszín lett a célpont. A zombori Testvériség-egység Á.I. ötödikes diákjainak egy küldöttsége 2019. április 17-én a helyi kórház gyermekosztályára látogatott el, ahol ajándékaikkal nagy örömet okoztak az ott tartózkodó kis betegek körében. Másnap, április 18-án az iskola diákjai a helyi idősek otthonát kereste fel, ahol először a fekvőbetegek között osztották ki ajándékaikat, majd az elsősök az otthon többi, mozgóképes lakójának kedveskedtek a betanult húsvéti műsorral és az általuk készített, versikékkel ellátott képeslapjaikkal.

A zombori Testvériség-egység Á.I. diákjainak és tanáraiknak közös ötlete, a húsvéti humanitárius akció megrendezése remek visszhangra talált a kórház kis ápoltjai és az idősek otthonában élők között is. Sőt ez utóbbi helyen az együttműködés a továbbiakban is folytatódik majd. Az idősek otthonának igazgatója ezentúl közös műhelyfoglalkozások megtartására biztosít anyagi keretet, így az idősek és a diákok közösen alkothatnak majd különböző kézműves foglalkozásokon.

 

Cikk: Wilhelm József

Fotók: Slađana Grozdanović és Wilhelm József

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor