Smile

ЛИКОВНИ КОНКУРС ВРШЊАЧКОГ ТИМА


ЛИКОВНИ КОНКУРС ВРШЊАЧКОГ ТИМА

 

Једна од активности коју је Вршњачки тим ове школске године организовао је ликовни конкурс у оквиру школе на тему “Моја породица”. Међународни дан породице 15.мај је у нашој школи свечано обележен пригодном приредбом у оквиру пројекта “Родна освешћеност, превенција дискриминације и насиља у вртићима и школама”, па су ликовни радови ученика били изложени на тој приредби.

 

Вршњачки тим је имао нимало лак задатак да од мноштва радова одабере оне најбоље. У категорији првих разреда најбоље радове су урадили: Ленка Лалић, Реља Лалић, Дуња Козаревић, Дејана Панзаловић, Николина Влаисављевић и Круна Раичевић. Од других разреда најуспешнији су били: Катарина Каић, Никола Суботић, Алексеј Лесковац, Леона Зујић и Михајло Ђинић. Од трећих разреда најлепше радове су нацртали Маша Поповић и Михајло Ловрић, од четвртих Нађа Ковач и Дарио Пекановић. У категорији виших разреда најлепши цртеж је нацртала Весна Зец.

 

                                                                                                                        Моника Векоњповратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor