Smile

Један излет пуно радости


Један излет пуно радости

Ученици су, такође,  посетили  Музеј Батинске битке, крај Дунава,видели артефакте који говоре о тој бици која се одиграла новембра 1944. Године.  На травнатој површини покрај музеја организоване су едукативне и  друге игре за децу.

За ученике првог разреда ово је био циљ пројектне наставе где су на продајним ускршњим изложбама зарадили за пут и улазнице и видели, сазнали  и доживели много тога везано за Бездан и остварили исходе за мађарски језик, свет око нас, математику, физичко, ликовно и музичко.

За ученике другог и четвртог разеда излет је био реализација предмета чувари природе, познавање природе и друштва, свет око нас, мађарског језика, као и физичког,ликовног и музичког васпитања.

За крај  излета ђаци су били гости породице Кањо, која им је припремила пилећи паприкаш, у својству спонзора,  и где су ученици  имали прилике да виде воћњак и повртњак чијим производима су се и почастили.

                                                                                                                Татјана Јаничићповратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor