Smile

Актуелности

НАСТАВА У ПРИРОДИ

 

jkl

Ученици III 2 и учитељица Слободанка Цицо Поповић су од 29.3. до 5.4. 2017. боравили у Врњачкој Бањи.

 

"ПОКРЕНИМО НАШУ ДЕЦУ"

 

jkl

Министарство просвете науке и технолошког развоја и Аква Вива покренули су програм „Покренимо нашу децу" где се ученици првог образовног циклуса анимирају за свакодневно петанаесто минутно вежбање, било у  учионици, било на отвореном или у фискултурној сали.

 

Календар полагања завршног испита школске 2016/17. године

 

jkl

Календар полагања завршног испита школске 2016/17. године

 

IZLET U GORNJE PODUNAVLJE

 

jkl

Protekle nedelje učenici III-1 odeljenja OŠ „Bratstvo jedinstvo"  iz Sombora sa učiteljicom Valerijom P. Nikolić bili su u poseti Specijalnom rezervatu prirode ' Gornje podunavlje'.

 

ПРИЧЕ О БАКИНОЈ ШКРИЊИ

 

jkl

На часу  предмета "Свет око нас" други разреди наше школе имали су гошћу-предавача .

 

ЧАС НЕМАЧКОГ ЈЕЗИКА У МУЗЕЈУ

 

jkl

Амбасада Савезне Републике Немачке у сарадњи са Градом Сомбором и Удружењем Немаца Герхард организовала је изложбу „Мартин Лутер реформација и њене последице" у Градском музеју Сомбор.

 

ФЕСТИВАЛ ДЕЧИЈИХ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА

 

jkl

На четвртом Фестивалу дечијих позоришних представа у организацији Црвеног крста Србије, који је од 5. до 7. априла у оквиру програма "Промоција хуманих вредности" одржан у Београду у "Театру 78", екипа сомборског Црвеног крста освојила је прво место. Црвени крст представљали су ученици наше школе под руководством учитељице и члана Управног одбора Црвеног крста Сомбора Снежане Ивковић.

 

Robotika: prvo školsko kolo

 

jkl

Pobednik prvog školskog kola iz robotike je Đokić Danilo VI3.

 

 

 

ТАКМИЧЕЊЕ "ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ"

 

jkl

Остварен је велики успех ученика ОШ"Братство јединство „Сомбор на општинском такмичењу под називом „Шта знаш о саобраћају".

 

БИЛИНГВАЛНА НАСТАВА

 

jkl

Билингвална (двојeзична) настава у свeту увeдeна јe 80-тих година прошлог вeка, а у школама у Србији одржава сe од 2004. годинe и сада сe одвија у 13 школа, осам основних и пeт гимназија.

Наша школа је, услед потребе друштва, конкурисала за оснивање српско-немачког билингвалног одељења за школску 2017/18. годину.

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor