Smile

Актуелности

"ЋИРИЛИЦА ПИШЕ СРЦЕМ 2020" - резултати конкурса

 

jkl

На конкурсу за избор најлепше и најуредније свеске исписане ћириличним писмом ученици наше школе постигли су значајне резултате. 

 

"МАЛИ ПЈЕР" - РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА

 

jkl

На општинском/градском такмичењу у цртању дечје карикатуре "Мали Пјер" Михајло Ловрић освојио је прво, а Никола Гроздек друго место.

 

УПИС УЧЕНИКА У СРЕДЊУ ШКОЛУ ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ

 

jkl

 Конкурс за упис ученика у средње школе за 2020/2021

 

"ЂАК РЕПОРТЕР"

 

jkl

У оквиру пројектне наставе ученици II 1 су учествовали у Пројекту ,,Ђак репортер". Тема Пројекта била је ,,Тражимо најбољи новински чланак, видео репортажу и спортски клип у ванредном стању". 

 

НА КРИЛИМА ДЕТИЊСТВА

 

jkl

На 12. Међународном фестивалу дечјег стваралаштва „На крилима детињства" ове године учествовали су ученици наше школе. Недавно су објављени резултати конкурса који  је био расписан у десет категорија. У категорији  Стиховање  за прозни рад на тему „У скровишту снова"  Јана Јањатовић, ученица IV2 разреда, освојила је трећу награду.  

 

Пројектнa наставa ,,Ђак репортер

 

jkl

У оквиру пројектне наставе ученици II 1 учесници су Пројетка ,,Ђак репортер". На следећим линковима објављени ту текстови ученика:

 

 

 

Ученицима осмих разреда - УПИС 2020/21 ГИМНАЗИЈА"Вељко Петровић", СОМБОР

 

jkl

Због немогућности непосредног контакта са ученицима осмих разреда и потребе да буду што боље информисани при избору средње школе коју ће уписати.

 

Промена школског календара

 

jkl

Свим основним и средњим школама на територији АП Војводине

 

ПОДРШКА У НАСТАВИ У УЧЕЊУ НА ДАЉИНУ

 

jkl

Од половине марта 2020. године, уместо непосредног образовно-васпитног рада са ученицима у школском простору, наставни процес почео је да се обавља путем наставе и учења на даљину. 

 

Обавештење за родитеље будућих првакау 2020/2021.години

 

jkl

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor