Smile

Актуелности

МЕЂУНАРОДНО "HIPPO" ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

 

jkl

 

Одржано је Регионално полуфинале 5. међународног HIPPO такмичења из енглеског језика. Од 53 ученика из наше и суседне општине, који су се заједно такмичили у прелиминарној рунди, за полуфиналну рунду пласирало се девет ученика. Међу њима је и неколико ученика наше школе.

 

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ

 

jkl

На општинском такмичењу из хемије Владимир Раич, ученик седмог разреда наше школе, освојио је треће место. Честитамо на постигнутом успеху.

 

Sekcija robotike

 

jkl

Galerija je OVDE.

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

 

jkl

Ученици наше школе су и ове годне учествовали на општинском такмичењу из математике. Такмичење је одржано у суботу, 25. фебруара 2017. године, у Основној школи "Доситеј Обрадовић" у Сомбору.

 

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У РЕЦИТОВАЊУ

 

jkl

  У нашој школи је у  понедељак,  20. марта 2017. године,  одржано Школско такмичење рецитатора. На такмичењу је учествовао велики број ученика од првог до осмог разреда.

 

Час Мађарског језика са елементима националне културе и покладе

 

jkl

У време поклада  или како је у народу познато машкара, било је весело у ОШ“Братство јединство“из Сомбора.

 

Zomborban

 

jkl

Ovodogišnja proslava Dana grada je doprinela i udruživanju škola iz regiona. 

 

Дан Светог Саве

 

jkl

Савиндан,школску славу,свечано су прославили ученици Основне школе“Братство јединство“Сомбор.

 

Отворени час у ОШ „Братство јединство“ Сомбор

 

jkl

ОЧИ У ОЧИ СА СТВАРНОШЋУ


                       Тема Отвореног часа организованог за „петаке“ у ОШ „Братство јединство“Сомбор прошле суботе одраз је непопуларне појаве, нажалост све чешће присутне у нашим школама и ван њих – вршњачко насиље. Одзив ученика и њихово учешће у дискусији показују колико је ова тема битна, иритантна и присутна.

 

Састанак савета родитеља

 

jkl

Савет родитеља ОШ „Братство јединство“ Сомбор окупио се други пут у току овог полугодишта. Циљ састанка био је упознавање и oснаживање родитеља за „Превеницију трговине децом и младима у образовању“ као и извештај о  другим актуелностима реализованих у школи.

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor