Smile

НАНИЗАЛИ СЈАЈНЕ СПОРТСКЕ РЕЗУЛТАТЕ


НАНИЗАЛИ СЈАЈНЕ СПОРТСКЕ РЕЗУЛТАТЕ

На општинском и окружном такмичењу кошаркашице су освојиле прво место, а на међуокружном друго. Кошаркашки тим су чиниле: Виолета Вајганд, Александра Лазић, Роберта Белантони, Дуња Роквић, Бојана Вујасиновић, Ива Вајсенбургер, Тијана Шево, Николина Секулић, Николина Топал и Јелена Кнежевић.

Фудбалски тим у саставу: Виолета Вајганд, Александра Лазић, Снежана Фирањ, Јелена Фирањ, Роберта Белантони,  Бојана Вујасиновић, Хелена Бергман,  Ива Вајсенбургер, Николина Топал и Јелена Кнежевић, на општинском и окружном такмичењу освојио је прво, а на међуокружном такмичењу друго место.

Гимнастичарке су екипно на окружном такмичењу освојили друго место. Екипу су чинили Роберта Белантони, Александра Лазић, Бојана Вујасиновић и Јелена Кнежевић. Појединачно је Роберта Белантони освојила друго место.

На такмичењу у атлетским дисциплинама мушка екипа у саставу Лазар Звеканов, Милош Свракић, Лазар Видојковић, Урош Гагић, Душан Гајин и Михајло Купрешанин освојили су прво место на општинском и окружном и друго место на међуокружном такмичењу. У појединачном такмичењу Лазар Видојковић је у скоку у даљ освојио друго место на општинском и треће место на окружном такмичењу. У трци на 800m Станислав Звеканов освојио је прво место на општинском, друго на окружном и треће на међуокружном такмичењу. У трци на 300m Габријел Комушанац освојио је друго место на општинском и на окружном такмичењу. У такмичењу штафета 4х100m екипа у саставу Лазар Видојковић, Урош Гагић, Михајло Купрешанин и Габријел Комушанац освојила је друго место на општинском, окружном и међуокружном такмичењу. Девојчице у саставу: Александра Лазић, Виолета Вајганд, Роберта Белантони, Биљана Косовац, Бојана  Вујасиновић, Тамара Комушанац, Д. Вујасиновић и Јелена Кнежевић су екипно освојиле прво место на општинском и друго место на окружном такмичењу. У појединачном такмичењу Александра Лазић је у скоку у даљ заузела друго место на општинском и треће на окружном такмичењу. Бојана Вујасиновић је у трци на 100m  била прва на општинском, окружном, међуокружном, а четврта на републичком такмичењу. Данијела Вујасиновић је у трци на 600m била прва на општинском и окружном, а пета на међуокружном такмичењу. Женска штафета 4х100m  коју су чиниле Јелена Кнежевић, Виолета Вајганд, Александра Лазић и Бојана Вујасиновић је и на општинском и на окружном такмичењу освојила прво место.

И пливачи су низали сјајне резултате. Бојана Вујасиновић освојила је прво место на општинском и 21. на републичком такмичењу у пливању 50 m леђно. Јефимија Зурковић је пливала  50 m прсно и освојила прво место на општинском и 11. на републичком такмичењу. Бранко Дмитровић је у пливању 50 m леђно био први на општинском и 13. на републичком такмичењу. Милијана Раиновић је такмичила се у дисциплини пливању 50 m краул и освојила прво место на општинском и 17. место на републичком такмичењу.

У  појединачном такмичењу у стоном тенису Ђорђе Дацић освојио је друго место на општинском такмичењу. Стонотенисерски тим у саставу Даниел Кокрехељ и Ђорђе Дацић освојио је друго место на општинском такмичењу.

Поносни смо на постигнуте резултате  наших спортиста и њихових наставника Горана Ђуричића и Золтана Павића који су их припремали за такмичења.повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor