Smile

ПРИЈЕМ ПРВАКА И ПРИЈЕМ ЗА НАЈУСПЕШНИЈЕ ТАКМИЧАРЕ


ПРИЈЕМ ПРВАКА И ПРИЈЕМ ЗА НАЈУСПЕШНИЈЕ ТАКМИЧАРЕ

У петак, 16. јуна, у нашој школи је организован је свечани пријем првака. У том поводу за прваке је приређена приредба којој су присуствовали родитељи и рођаци првака, али  и велики број запослених учитеља и наставника школе. 


Са жељом да им овај дан остане у пријатном сећању приредбу у част добродошлице првацима  припремили су ученици другог и четвртог разреда и њихове учитељице Агица Видаковић Јовановић, Гордана Везмар, Валерија Николић,  Сузана Кочиш, а техничка подршка био је учитељ Золтан Кемивеш. Програм је био занимљив и ефектан, лепо осмишљен и успешно изведен на опште задовољство свих присутних.

Директорка школе, Татјана Јаничић,  пожелела је првацима много радости у учењу, много дружења и игре, а највише да њихово путовање кроз школовање буде крунисано успехом.
Узбуђени првачићи  су са својим учитељима Горданом Везмар, Валеријом Николић  и Золтаном  Кемивешом и родитељима поносно ушли у своје учионице и сели у ђачке клупе. Одржан је први заједнички час, а после упознавања са учитељима прваци су  добили пригодне поклоне.

Истога дана, после свечаног пријема првака, у школи је организован свечани пријем за ученике који су током протекле школске године освајали награде на такмичењима и смотрама које организује министарство просвете.

Директорица школе је још једном честитала такмичарима на постигнутим резултатима и наградила их књигама и дипломама. Истакла је да изузетно цени рад и труд који је уложен да би се постигао успех и да јој је жеља да ови ученици и у наредним годинама буду успешни на такмичењима.


Тања Михаљчић

 

   повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor