Smile

Болничко одељење ОШ „Братство јединство“ у Сомбору


Болничко одељење ОШ „Братство јединство“ у Сомбору

 

                    У првој фази реализације донације „Телеком Србија“ а.д. Београд, Никола Миловановић са радницима  фирме „ Славиша намештај“ из Сомбора су по посебном нацрту израдили нови ормар без премца. Али, из свог несебичног срца и фирма „Славиша намештај“ је даривала нова врата за већ постојећу стару учитељску витрину. Доброти краја нема!  

                    У следећој фази „Телеком Србија“ а.д. Београд подржава визију учитељице Нине Беретић која жели да осавремени рад одељења већ специфичног облика. Добре намере се шире, па је ово права прилика да се захвалимо директору ОБ „Др Радивој Симоновић“, др Драгану Растовићу на великој подршци и разумевању које је без оклевања одмах показао намером да обезбеди и посебан простор на дечијем одељењу за учење и игру деце.

                   Заједно побољшавамо услове боравка на дечијем одељењу, али и стварамо услове за најсавременије облике наставе која се свакодневно одржава у оквиру издвојеног школског одељења већ 34 године. Добро чини – доброме се надај!

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor