Smile

КОЊОВИЋ У ПОСЕТИ ОШ „БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО“ СОМБОР


КОЊОВИЋ  У ПОСЕТИ ОШ „БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО“ СОМБОР


Том приликом ученици  су  имали прилику да погледају виртуалну фото галерију познатог сликара и да уз занимљиву интерпретацију сликарства Милана Коњовића,  гошће Јасмине Медић самостално насликају рад посматрајући репродукцију  Коњовићеве слике.  Током радионице посетио нас је и погледао радове и бивши директор Галерије Петер Мраковић, наставник ликовне културе у нашој школи и проценио успешност нашег подухвата.

Учионица је зачас претворена у  прави атеље познатог сликара , а  несигурни потези вредних сликара су полако личили на слику са репродукције.

Директорка школе,Татјана Јаничић је била присутна у делу радионице када су се најмање 4 рада  заиста издвојила и  оставила посебан утисак. Час сликања је завршен, наша гошћа се вратила у Галерију да дочека нове посетиоце,  а ми смо задовољни ,импресионирани посетом наше драге гошће  из Галерије Милан Коњовић остали у ишчекивању следеће радионице .

И ова радионица је део низа радионица ДШБС „ Разгледница из школске библиотеке“ .  Библиотекарка Нада Љепојевић и  педагошкиња Љубинка Мирић су биле сараднице и подршка ове занимљиве и оригиналне радионице .

                                                                                                                  Нада Љепојевић    повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor