Smile

Дан девојчица


Дан девојчица

Ученице је примила и угостила директорка мр Снежана Цицо и упознала их са историјатом и делокругом рада А.Д. Севертранс-а. Као жена, на челу једне овакве фирме, описала им је свој радни дан који је некада изузетно дуг, са изазовима са којима се сусреће, али и погодностима рада у овој фирми.  Ученице су биле импресиониране њеним професионалним приступом у раду, али и лежерености у комуникацији што је свакако чини лидером у својој професији. Савет  директорке је: предан рад ономе што се воли и  целоживотно учење.

Ученице су затим погледале фирму, возни парк,  упознале се занимањем возача путника, одговорностима, напорима и лепотама овог посла. У Сомбору нема жена возача аутобуса, али у неким другим местима их има.

Поента је да се девојчице охрабре и оснаже приликом избора будућих професија и руководе личним интересовањима, способностима и талентима,као и  да  уче и ризикују, буду радознале и амбициозне, посебно за области у којима су жене мање професионално заступљене.

Посета је на задовољство свих актера протекла у лепој и информативној атмосфери.

 

                                                                                    Татјана Јаничић
повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor