Smile

Радно, а ненаставно


Радно, а ненаставно

Део ученика укључио се у секцију прављења корисних рукотворина коју организују наставнице Слађана Гроздановић, Дијана Радић и Соња Јурковић Луткић. На дечјој пијаци продавали су се декупаж вазе, зидни часовници, подметачи за чаше, каои  рамови за фотографије и магентићи. Ова секција издржава саму себе, од добијених средстава купују материјал за следеће рукотворине. Сваке године изненаде себе колико занимљивих ствари осмисле и колико се то људима допада.

Ученике биолошке секције окупиле су наставнице Ана Марија Козаревић и Славица Драгић који су радили  зооригаме и уживали у микроскопирању и проучавању живота у капи воде.

Наставник Ервин Бриндза припремао је ученике за физи-бизи фестивал.

Наставница Моника Такач је окупила хористе, а наставница Моника Векоњ додатну наству енглеског језика за ученике трећег и четвртог разреда.

Спортски терен је био заузет за фудбалере који су се одлично организовали.

Допунске наставе, креативне радионице од јесењих плодова, посете музеју, црквама, секције Руке у тесту и још много тога се догађало у суботу.

Пуна школа ђака ангажованих кроз различите активности према афининитетима, а опет ред, рад и организација. Сви задовољни јер је лепо време само још више допринело уживању у свим активностима.

 

                                                                                                                                Татјана Јаничићповратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor