Smile

Састанак Савета родитеља


Састанак Савета родитеља

Циљ окупљања је био да се родитељи информишу о активностимау претходном периоду, затим да се упознају са реализацијама пројекта“ Подршка ЕУ Србији у управљању миграцијама – МАДАД 2“ као и са пројектом „Родна освешћеност, превенција дискриминације у вртићима и школама“ које школа реализује.

Разматран је и квалитет школске ужине и као и резултати јавне набавке за ђачке екскурзије.

Секретар школе Андреа Сакали је обавестила родитеља о истицању мандата Школског одбора и бирани су нови чланови из реда родитеља у  овај орган  управљања.

За крај је организована и радионица на тему „Казна и кажњавање деце“ где су родитељи имали прилике да се сете које понашање је сметало њиховим родитељима, како су их кажњавали, како су се они осећали тада и чему су их те казне научиле. Казне су оставиле лоша осећања и родитељи су се сагласили да је правовремени договор о правилима и последицама,  јасност у постављању захтева, као и награђивање много ефикаснија васпитна мера.

Уз честитке за предстојеће празнике завршило се још једно успешно окупљање Савета родитеља.

                                                                                                                                Татјана Јаничићповратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor