Smile

У посети геронтолошком центру Сомбор


У посети геронтолошком центру Сомбор

 

Ученици првог разреда са учитељицом Слободанком Цицо Поповић  су припремали програм  са ускршњом темом . Учитељица је припремила ђаке да буду  насмејани и гласни и на тај начин су освојили публику. Ускршње  честитке са пригодним порукама ђаци прваци су сами  креирали и даровали корисницима центра.

Ученици петог разреда Сара Станимировић и Антонија Шош су на српском и мађарском језику рекле  нешто више о пројекту  „Предузетништво у основној школи „ са темом „Поделимо Усршњу радост“ који се реализовао.

За оне кориснике који нису могли да се придруже у трпезарији, ђаци су са учитељицом,  наставницом енглеског језика, сарадницом на пројекту Моником Векоњ и чланом Градског већа за област културе и образовања  Немањом Сарач,  посетили кориснике у њиховим собама и унели живост и радост како то  само деца могу.

Сусрет старијих суграђана и ђака првака био је емотиван и на обострано задовољство. На овај начин се активно доприноси неговању културе дијалога, уважавању и неговању различитости и поштовању основних норми комуникације.

Домаћини су за крај почастили ђаке  прваке уз договор да се сарадња настави и у будућности.

                                                                                                                                Татјана Јаничић

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor