Smile

Предшколци у посети


Предшколци у посети

Основна школа „Братство јединство" из Сомбора отворила је своја врата будућим ђацима првацима, сада још увек предшколцима из предшколске установе „Вера Гуцуња" из Сомбора.

Учитељи четвртог разреда Агица Видаковић Јовановић, Снежана Ивковић , Сузана Кочиш као и учитељица из продуженог боравка Снежана Јовић угостили су четири групе предшколаца и анимирали их кроз  тематски комбиновани час на тему јесени и породице. Кроз часове предшколци су научили песмицу о јесени, изнели своје запажања и знања о овом годишњем добу, цртали и секли листове,  на којима су им ученици четвртог разред помогли да напишу лепе поруке, које су залепили на заједничком паноу и за награду их понели у вртић.

Циљ дружења, поред лепог и корисно проведеног времена, јесте да кроз рада на једној теми, науче да одговарају пуном реченицом којом износе своја запажања и мишљења, раде на  финој моторици сецкањем датог материјала, као и да изразе своје лепе поруке на јасан и језгровит начин. Помоћ пријатеља у виду компликованијих сецкања и писања порука, ученици четвртог разреда су веома озбиљно схватили и помогли малишанима да на најбољи начин одраде своје задатке.

                                                                                                                                                Татјана Јаничић

 

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor