Smile

"Физи-Бизи"


На фестивалу су учествовали ученици:

8-3 Конц Лара, Видеркер Ема и Јухас Барбара са наставницима - менторима Бриндза Ервин и Галац Одри Беата са презентацијом модела : геометрија у математици и хемији.

7-2 Мина Миладић, 8-1 Ива Вајсенбургер и Исидора Арсић са наставницом - ментором Соња Јурковић Луткић су извели оглед деловања трећег Њутновог закона  и применили га практично доказавши како је сила акције једнака сили реакције хемијском реакцијом између соде бикарбоне и сирћета при чему настаје угљен диоксид – који су искористили за надувавање балона.

5-1 Стефан Милинковић са наставником - ментором Славицом Драгић је направио модел плућа који је активно изводио покрете дисања радом малог елекртомотора и презентовао је  испитивање осетљивости на звук (надражљивост на звук).

5-2 Душан Асић, Николина Костић и нађа Ковач - ментор Ана Марија Козаревић презентовали су лава лампа , чаробно млеко и микроскопирање.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor