Smile

Нека толеранција буде наша акција!


Нека толеранција буде наша акција!

Весна Бјелајац, Петер Мраковић, Сузана Кочиш и Слађана Гроздановић, кординатор пројекта „Нека толеранција буде наша акција”, организовали су креативне радионице са децом мигрантима - тражиоцима азила. - Деца су активно учестовала у математичкој радионици, креативној радионици, као и у радионици Мој атлас света - истакли су организатори.

Помоћу овог атласа света деца су открила континенте, државе света и њихове главне градове. Упознали су природу и историју. Уз асистенцију представника школе и учитељице Драгане Дрљевић, запослене у прихватном центру, деца мигранти су атласу пронашли земљу из које су дошли - Сирију и земљу у којој су сада - Србију.

Спроведене радионице настале су у оквиру пројекта Подршка Европске уније управљању миграцијама у Републици Србији - „Нека толеранција буде наша акција”.

Преузето са Neka tolerancija bude naša akcija! - Vesti iz Sombora - SOinfo.org - Sombor 24/7повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor