Smile

ДРУГО МЕСТО ЗА ВЕСНУ ЗЕЦ


ДРУГО МЕСТО ЗА ВЕСНУ ЗЕЦ

 

У нашој школи ове године су у пројекту „Читалићи" учествовали  ученици од првог до осмог разреда са својим учитељима и наставницима матерњег језика, као и ученици мађарских одељења у оквиру предмета српски као нематерњи језик. Пројекат је реализован у две категорије: ,,Кликераши" су радили тест а ,,Креативци" дневнике. Тестове и дневнике свих учесника пројекта прегледале су комисије у ОШ,,Вожд Карађорђе" у Алексинцу.

Ученица 3/2, Весна Зец, освојила је друго место за читалачки дневник на Републичкој смотри "Читалићи 2015" у посебној категорији инспиратори-расковничари. "Категорију Расковничари смо осмислили јер је пристигло много дненвика и сваки од њих је прави бисер", рекла је Маја Радоман Цветићанин координатор пројекта. "Види са да су у њих уложила труд и деца, и родитељи, ментори. Зато смо одлучили да за идеје, изиузетна запажања, сугестивне записе, мапе ума, велики број прочитаних дела...издвојимо и те посебне дневнике који нас тим својим оригиналностима маме на читање и отварају врата тајанственог света, баш као што то чини тајанствена биљка расковник."

Весни је ментор у изради дневника била њена учитељица Тања Михаљчић. Честитамо им обема на постигнутом резултату. 

Захваљујемо се свим ученицима наше школе који су учествовали на такмичењу и њиховим наставницима и учитељима.


Коначне ранг листе можете видети на сајту citalici.wordpress.com.

 

 

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor