Smile

Актуелности

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

 

jkl

Школско такмичење из математике одржано је 7. новембра 2019. године. На такмичењу су  учествовали ученици од трећег до осмог разреда. Општинско такмичење из математике биће одржано 7. децембра 2019. године. 

 

"Улична трка Сомбор 2019"

 

jkl

У организацији Спортског савеза града Сомбора и Атлетског клуба ,,Маратон", 25. октобра, одржана је манифестација "Улична трка Сомбор 2019". Међу најбржим такмичарима били су и ученици наше школе.

 

Светски дан здравља

 

jkl

Поводом обележавања Светског дана здравља, 16. октобра, Завод за јавно здравље расписао је ликовни конкурс на тему ,"Правилна исхрана - доступна и приступачна свима. За свет без глади".

 

 

jkl

Наша Ива у друштву славне рукометашице Катарина Крпеж Шлезак.

 

 

"Дрво генерације 2019/2020"

 

jkl

Данас је нашим ПРВАЦИМА поклоњено ДРВО ГЕНЕРАЦИЈЕ, са представницима Културног центра" Лаза Костић" ЈКП" Зеленило, наши ученици су засадили **ДРВО ГЕНЕРАЦИЈЕ 2019/2020**

 

 

"Вода за пиће"

 

jkl

Ученици II 1 Основне школе ,,Братство јединство" из Сомбора су са учитељицом Слободанаком Цицо Поповић реализовали тему пројектне наставе ,,Вода за пиће".

 

"Олимпијски тренинг са Војвођанском банком"

 

jkl

Спортски савез града Сомбора у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије и Војвођанском банком организовао је манифестацију ,,Олимпијски тренинг са Војвођанском банком".

 

"Чуј ме свете"

 

jkl

Народна библиотека ,,Радоје Домановић" у Лесковцу расписала је ликовни конкурс ,,Чуј ме свете" у оквиру Фестивала дечјег стваралаштва ,,Уметник из школске клупе". 

 

УСПЕШНА САРАДЊА СА ПРЕДШКОЛСКОМ УСТАНОВОМ

 

jkl

Успешна сарадња наше школе  и Предшколске установе „Вера Гуцуња" траје већ дужи низ година. И ове школске године је, већ традиционално, започела радионицама за предшколце реализованим у школи у оквиру Дечје недеље.

 

 

 

РТС крос

 

jkl

Ученици II 1 су у суботу 12. октобра учествовали у РТС кросу.

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor