Smile

Актуелности

Prvo mesto na MIRK-u

 

jkl

Đaci naše škole su osvojili prvo mesto sa Somborskim Ružama na Međunarodnoj Izložbi Ručnih Radova i Kolekcija u Čantaviru.
Iskolánk tanulói első helyezettek lettek a Zombori Rózsákkal együtt a csantavéri Nemzetközi Kézimunka és Gyűjtemény Kiállításon.

 

Час тениса

 

jkl

 Учитељи ОШ“Братство јединство“ Гордана Везмар,Валерија Николић,Золтан Кемивеш,Агица Видаковић Јовановић,Снежана Ивковић,Сузана Кочиш и Јожеф Шмит су са својим ђацима у четвртак,12.4.2018. посетили ТК Жак где је организован јавни час тениса. 

 

PRVI ČLANAK IVANA MESAROŠA U NOVOM RADIO SOMBORU

 

jkl

Prvi članak našeg mladog novinara-saradnika Ivana Mesaroša na našem portalu - podmladak Novog Radio Sombora se razvija, srećno i podrška Ivane, dobro nam došao Smile time ujedno najavljujemo i dalji serijal programskih emisija u radijskom delu našeg medija: za najmlađe "Deco zdravo" kao i "Sve je lako kad si mlad" u okviru omladinskog  kaže glavni i odgovorni  urednik  Novog  Radio Sombora, Siniša Stričević.

 

Hippo takmičenje iz engleskog jezika za osnovce

 

jkl

Osnovna škola “Bratstvo jedinstvo” u Somboru je i ove godine bila domaćin preliminarne runde 6. međunarodnog HIPPO takmičenja iz engleskog jezika. U ovom takmičenju učestvuju učenici iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bugarske, Rumunije, Italije, Albanije, Angole, Kipra, Grčke, Mađarske, Indije, Pakistana, Filipina, Rusije, Turske, Ukrajine, Vijetnama, Kine i Mongolije.

 

Oscar Wilde i ženska moda

 

jkl

Tematski čas o rodnoj ravnopravnosti.

 

КОЊОВИЋ У ПОСЕТИ ОШ „БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО“ СОМБОР

 

jkl

 

У  нашој школи је одржана Ликовна радионица ГАЛЕРИЈЕ МИЛАН КОЊОВИЋ , данас 8.03.2018.г.  од  13.00-14,00 часова.

Галерија СЛИКА.

 

 

РАДИОНИЦА „ПРИЧАЋУ ВАМ О МИЛАНУ КОЊОВИЋУ“

 

jkl

6. 03. 2018.г. од 13.00 до 13,45 часова  на Дечјем одељењу сомборске библиотеке „ Карло Бијелицки“ одржана је радионица „ Причаћу вам о Милану Коњовићу“  једна у низу радионица под покровитељством ДШБС у оквиру конкурса „Разгледница из школске библиотеке“.

 

 

Оштинско такмичење из математике

 

jkl

Оштинско такмичење из математике одржано је у ОШ,,Доситеј Обрадовић, у Сомбору. Ученици ОШ "Братство-јединство" из Сомбора постигли су значајне резултате. Прво место у категорији четвртих разреда освојио је Јован Сузић од учитељице Валерије П. Николић. У категорији петих разреда прво место освојио је Стефан Мишковић којег је припремао наставник математике Зоран Николић. Треће место у категорији четвртих разреда освојио је Урош Секулић од учитељице Слободанке Цицо Поповић. Свим ученицима и наставницима  честитамо на постигнутим резултатима.

 

Болничко одељење ОШ „Братство јединство“ у Сомбору

 

jkl

Добро чини – доброме се надај!

                    Радост дечице, сестрица и учитељице Нине Беретић на дечијем одељењу ОБ „Др Радивој Симоновић“ у Сомбору је била неизмерна 23. фебруарског јутра када су на врата одељења стигли елементи новог ормара. Ормар је намењен смештању свих досада прикупљених лектира, необавезне литературе и уџбеника, али и школског прибора, техничких апарата и дидактичког материјала који тек треба да стигне захваљујући несебичном гесту „Телеком Србија“ а.д. Београд.

 

Мојој мами, с љубављу

 

jkl

Као и сваке године, тако и ове,  ученици IV 2 Основне школе ,,Братство јединство" из Сомбора и њихова учитељица Слободанка Цицо Поповић угостили су маме уочи Осмог марта. 

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor