Smile

Актуелности

ПРОМОЦИЈА ТЕНИСА

 

jkl

У фислултурној сали наше школе су у петак, 19. маја 2017. године, прилику да науче прве тениске кораке имали наши најмлађи ученици. „Бели спорт" ушао је у срца малишана.

 

ПРОЛЕЋНИ КРОС

 

jkl

У четвртак, 18. маја, одржан је пролећни крос. Крос је успешно реализован, а на кросу су учествовали ученици од првог до осмог разреда.

 

ДРУЖЕЊЕ СА УРОШЕМ ПЕТРОВИЋЕМ

 

jkl

Урош Петровић је писац за децу и младе. У среду, 17. маја, гостовао је на Дечијем одељењу Градске библиотеке. Ученици наше школе дружили су се с њим.

 

 

ПРВАЦИ У ПОСЕТИ ГРАДСКОМ МУЗЕЈУ

 

jkl

Ученици првог разреда наше школе су у среду, 17. маја 2017. године, заједно са својим учитељицама Наташом Главоњић и Тањом Михаљчић посетили Градски музеј. Прваци су видели сталну поставку музеја и сазнали многе занимљивости о животу и раду људи у прошлости.

 

ЧЕТВРТАЦИ ПОСЕТИЛИ ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ

 

jkl

25. априла 4-1 је имао угледни час на Учитељском факултету. Тема: Школске униформе

 

ПРЕДСТАВА "ЗАМИСЛИТЕ"

 

jkl

Дечије одељење Градске библиотеке "Карло Бијелицки" реализује пројекат "Од израде лутака до драмске игре" под покровитељством Министарства културе Републике Србије. Циљ пројекта је да се обнове старе и направе нове лутке, изради сценографија у ликовно-драмским радионицама за децу и одрасле, да се са децом и за децу припреми нова луткарска представа. Ученици II-1 са учитељицом Агицом Видаковић Јовановић учествују у реализацији овог пројекта.

 

 

"ОПЛАНЕТИ СЕ, САЧУВАЈ ПЛАНЕТУ"

 

jkl

Центар за развој образовања "Планета" започео је са реализацијом пројекта под називом "Опланети се, сачувај планету". Пројекат је намењен деци старости 10 до 14 година. У активностима у оквиру овог пројекта учествују ученици III 2 и њихова учитељица Слободанка Цицо Поповић.

 

НАСТАВА У ПРИРОДИ

 

jkl

Ученици III 2 и учитељица Слободанка Цицо Поповић су од 29.3. до 5.4. 2017. боравили у Врњачкој Бањи.

 

"ПОКРЕНИМО НАШУ ДЕЦУ"

 

jkl

Министарство просвете науке и технолошког развоја и Аква Вива покренули су програм „Покренимо нашу децу" где се ученици првог образовног циклуса анимирају за свакодневно петанаесто минутно вежбање, било у  учионици, било на отвореном или у фискултурној сали.

 

Календар полагања завршног испита школске 2016/17. године

 

jkl

Календар полагања завршног испита школске 2016/17. године

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor