Smile

Актуелности

ОД ИДЕЈЕ ДО АПЛАУЗА

 

jkl

У понедељак, 12. јуна, на Дечјем одељењу Библиотеке премијерно је изведена луткарска представа Замислите, по мотивима песме Душка Радовића, ауторке Буча Милице.

 

"ЖИВОТИЊСКО ЦАРСТВО"

 

jkl

Недавно су на Дечјем одељењу Библиотеке  наши прваци били учесници  радионице под називом „Животињско царство". Кроз креативну радионицу провела их је Маја Влајнић.

 

TREĆACI BILI U DINO PARKU

 

jkl

Učenici III-1 odeljenja  su posetili Dino Park u Novom Sadu  sa svojom učiteljicom Valerijom P. Nikolić .

 

"МИНУТ ЗА ЗДРАВЉЕ"

 

jkl

У оквиру сарадње наше школе и поливалентно-патронажне службе Дома здравља "др Ђорђе Лазић" одржана је превентивна здравствена едукадција првака и четвртака.

 

"АЈДЕ МИ ЧИТАЈ"

 

jkl

Прваци  су у четвртак, 25. маја, присуствовали  промоцији  збирке песама за децу „Ајде ми читај" Дениса Ковача која је одржана на Дечијем одељењу градске библиотеке „Карло Бјелицки" у Сомбору.

 

ИГРА:ТРАЖЕЊЕ СТАРИХ ЗГРАДА

 

jkl

Ученици IV-1 су 11. маја играли игру Тражење старих зграда у Сомбору.

 

ПРЕДАВАЊЕ О РЕЦИКЛАЖИ

 

jkl

Организатори: педагог, Љубинка Мирић и ученици 6. разреда, реализатори: ученици 6. разреда као предавачи и ученици 4-1 као слушаоци и активни учесници.

 

ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА И РОБО-ИНТ-a

 

jkl

На такмичењима из техничког и информатичког образовања и Робо-инт такмичењу ученици наше школе постигли су значајне резултате.

 

ЧАС НА ТЕМУ "БИЦИКЛ"

 

jkl

Недавно су чланови Удружења грађана "VeloArt" у сарадњи са Продавницом и сервисом за бицикле "Мексико" у одељењима IV-1 и IV-2 одржали час на тему "Бицикл".

 

Nyolcadikosaink projektmunkái

 

jkl

Informatika VIII3 - 2017

Webszerkesztés

Téma: Webhely készítése - szabad téma

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor