Smile

Актуелности

ИГРА:ТРАЖЕЊЕ СТАРИХ ЗГРАДА

 

jkl

Ученици IV-1 су 11. маја играли игру Тражење старих зграда у Сомбору.

 

ПРЕДАВАЊЕ О РЕЦИКЛАЖИ

 

jkl

Организатори: педагог, Љубинка Мирић и ученици 6. разреда, реализатори: ученици 6. разреда као предавачи и ученици 4-1 као слушаоци и активни учесници.

 

ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА И РОБО-ИНТ-a

 

jkl

На такмичењима из техничког и информатичког образовања и Робо-инт такмичењу ученици наше школе постигли су значајне резултате.

 

ЧАС НА ТЕМУ "БИЦИКЛ"

 

jkl

Недавно су чланови Удружења грађана "VeloArt" у сарадњи са Продавницом и сервисом за бицикле "Мексико" у одељењима IV-1 и IV-2 одржали час на тему "Бицикл".

 

Nyolcadikosaink projektmunkái

 

jkl

Informatika VIII3 - 2017

Webszerkesztés

Téma: Webhely készítése - szabad téma

 

ФЕСТИВАЛ ФУДБАЛА

 

jkl

 

У петак 19.05.2017.године на игралишту „Пика" одржан је Фестивал фудбала ученика основних школа. На Фестивалу фудбала учествовали су и ученици наше школе са наставником Гораном Ђуричићем.   

 

"НАШ КАНАЛ"

 

jkl

У суботу 20.5. ученици III 2 и учитељица Слободанка Цицо Поповић учествовали су у другој активности у природи у оквиру пројекта "Опланети се, сачувај планету".

 

ПРОМОЦИЈА ТЕНИСА

 

jkl

У фислултурној сали наше школе су у петак, 19. маја 2017. године, прилику да науче прве тениске кораке имали наши најмлађи ученици. „Бели спорт" ушао је у срца малишана.

 

ПРОЛЕЋНИ КРОС

 

jkl

У четвртак, 18. маја, одржан је пролећни крос. Крос је успешно реализован, а на кросу су учествовали ученици од првог до осмог разреда.

 

ДРУЖЕЊЕ СА УРОШЕМ ПЕТРОВИЋЕМ

 

jkl

Урош Петровић је писац за децу и младе. У среду, 17. маја, гостовао је на Дечијем одељењу Градске библиотеке. Ученици наше школе дружили су се с њим.

 

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor