Smile

Актуелности

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

 

jkl

Окружно такмичење из математике одржано је 25. марта 2017. године.

 

 

КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА

 

jkl

Ученици наше школе су и ове године учествовали на Књижевној олимпијади, такмичењу које се за основце организује за ученике седмог и осмог разреда.

 

 

 

ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

 

jkl

Одржано је такмичење из српског језика и језичке културе.

 

ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ПРОГРАМИРАЊА

 

jkl

У суботу, 4. марта 2017. године, одржано је Општинско такмичење из програмирања.

 

ПРОБНИ ЗАВРШНИ ИСПИТ ЗА ОСМАКЕ

 

jkl

Одржан је пробни завршни испит. На пробном испиту ученици су имали прилике да на непознатим задацима провере своје знање. Циљ организовања пробног завршног испита је да се благовремено види колико су учеици у овом тренутку спремни за завршни испит и на чему треба да раде у наредном периоду.

Полагање завршног испита се ове године одржава 14, 15. и 16. јуна.

 

"КЕНГУР БЕЗ ГРАНИЦА 2017"

 

jkl

 

Основни циљ такмичења „Кенгур без граница" је популаризација математике. Циљ такмичења је и повећање интересовања за математику и природне науке, као и степена логичког и комбинаторног мишљења, разумевања текстова и примене стеченог математичког знања.

 "Кенгур без граница" је и ове године успешно реализовано у нашој школи. а на такмичењу је учествовао велики број  ученика од првог до осмог разреда.

 

"МИСЛИША 2017"

 

jkl

И ове године је у нашој школи успешно реализовано математичко такмичење "Мислиша". На такмичењу је учествовао велики број ученика - љубитеља математике.

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ

 

jkl

На Општинском такмичењу из биологије одржаном 5. марта 2017. године у Станишићу учествовали су и ученици наше школе.

 

МЕЂУНАРОДНО "HIPPO" ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

 

jkl

 

Одржано је Регионално полуфинале 5. међународног HIPPO такмичења из енглеског језика. Од 53 ученика из наше и суседне општине, који су се заједно такмичили у прелиминарној рунди, за полуфиналну рунду пласирало се девет ученика. Међу њима је и неколико ученика наше школе.

 

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ

 

jkl

На општинском такмичењу из хемије Владимир Раич, ученик седмог разреда наше школе, освојио је треће место. Честитамо на постигнутом успеху.

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor