Smile

Актуелностиa

"ЖИВОТИЊСКО ЦАРСТВО"a

 

jkl

Недавно су на Дечјем одељењу Библиотеке  наши прваци били учесници  радионице под називом „Животињско царство". Кроз креативну радионицу провела их је Маја Влајнић.

 

TREĆACI BILI U DINO PARKUa

 

jkl

Učenici III-1 odeljenja  su posetili Dino Park u Novom Sadu  sa svojom učiteljicom Valerijom P. Nikolić .

 

"МИНУТ ЗА ЗДРАВЉЕ"a

 

jkl

У оквиру сарадње наше школе и поливалентно-патронажне службе Дома здравља "др Ђорђе Лазић" одржана је превентивна здравствена едукадција првака и четвртака.

 

"АЈДЕ МИ ЧИТАЈ"a

 

jkl

Прваци  су у четвртак, 25. маја, присуствовали  промоцији  збирке песама за децу „Ајде ми читај" Дениса Ковача која је одржана на Дечијем одељењу градске библиотеке „Карло Бјелицки" у Сомбору.

 

ИГРА:ТРАЖЕЊЕ СТАРИХ ЗГРАДАa

 

jkl

Ученици IV-1 су 11. маја играли игру Тражење старих зграда у Сомбору.

 

ПРЕДАВАЊЕ О РЕЦИКЛАЖИa

 

jkl

Организатори: педагог, Љубинка Мирић и ученици 6. разреда, реализатори: ученици 6. разреда као предавачи и ученици 4-1 као слушаоци и активни учесници.

 

ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА И РОБО-ИНТ-aa

 

jkl

На такмичењима из техничког и информатичког образовања и Робо-инт такмичењу ученици наше школе постигли су значајне резултате.

 

ЧАС НА ТЕМУ "БИЦИКЛ"a

 

jkl

Недавно су чланови Удружења грађана "VeloArt" у сарадњи са Продавницом и сервисом за бицикле "Мексико" у одељењима IV-1 и IV-2 одржали час на тему "Бицикл".

 

Nyolcadikosaink projektmunkáia

 

jkl

Informatika VIII3 - 2017

Webszerkesztés

Téma: Webhely készítése - szabad téma

 

ФЕСТИВАЛ ФУДБАЛАa

 

jkl

 

У петак 19.05.2017.године на игралишту „Пика" одржан је Фестивал фудбала ученика основних школа. На Фестивалу фудбала учествовали су и ученици наше школе са наставником Гораном Ђуричићем.   

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor