Smile

Актуелности

Sekcija robotike

 

jkl

Galerija je OVDE.

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

 

jkl

Ученици наше школе су и ове годне учествовали на општинском такмичењу из математике. Такмичење је одржано у суботу, 25. фебруара 2017. године, у Основној школи "Доситеј Обрадовић" у Сомбору.

 

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У РЕЦИТОВАЊУ

 

jkl

  У нашој школи је у  понедељак,  20. марта 2017. године,  одржано Школско такмичење рецитатора. На такмичењу је учествовао велики број ученика од првог до осмог разреда.

 

Час Мађарског језика са елементима националне културе и покладе

 

jkl

У време поклада  или како је у народу познато машкара, било је весело у ОШ“Братство јединство“из Сомбора.

 

Zomborban

 

jkl

Ovodogišnja proslava Dana grada je doprinela i udruživanju škola iz regiona. 

 

Дан Светог Саве

 

jkl

Савиндан,школску славу,свечано су прославили ученици Основне школе“Братство јединство“Сомбор.

 

Отворени час у ОШ „Братство јединство“ Сомбор

 

jkl

ОЧИ У ОЧИ СА СТВАРНОШЋУ


                       Тема Отвореног часа организованог за „петаке“ у ОШ „Братство јединство“Сомбор прошле суботе одраз је непопуларне појаве, нажалост све чешће присутне у нашим школама и ван њих – вршњачко насиље. Одзив ученика и њихово учешће у дискусији показују колико је ова тема битна, иритантна и присутна.

 

Састанак савета родитеља

 

jkl

Савет родитеља ОШ „Братство јединство“ Сомбор окупио се други пут у току овог полугодишта. Циљ састанка био је упознавање и oснаживање родитеља за „Превеницију трговине децом и младима у образовању“ као и извештај о  другим актуелностима реализованих у школи.

 

Fizi bizi

 

jkl

Fizi bizi festival i učenici 2. razreda sa učiteljicama AgicomVidaković Jovanović i Snežanom Ivković

 

Vršnjački tim

 

jkl

Vršnjački tim Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“, Sombor je organizovao Zimsku radionicu za učenike škole. Cilj ovakvih aktivnosti je kreativno korištenje slobodnog vremena i sprečavanje nasilja, s obzirom da je škola u UNICEF-om projektu „Moja škola-škola bez nasilja“. Kao i do sada učestovali su brojni učenici, kako oni najmlađi, tako i oni najstariji. Pravili su ukrase za predstojeće praznike i uživali u druženju. Ovakve radionice su prilika da mlađi nauče nešto od starijih, ali i obrnuto. Učenici su razmenjivali ideje za ukrase i obogatili se jednim novim iskustvom.

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor