Smile

Актуелности

"КЕНГУР БЕЗ ГРАНИЦА 2017"

 

jkl

 

Основни циљ такмичења „Кенгур без граница" је популаризација математике. Циљ такмичења је и повећање интересовања за математику и природне науке, као и степена логичког и комбинаторног мишљења, разумевања текстова и примене стеченог математичког знања.

 "Кенгур без граница" је и ове године успешно реализовано у нашој школи. а на такмичењу је учествовао велики број  ученика од првог до осмог разреда.

 

"МИСЛИША 2017"

 

jkl

И ове године је у нашој школи успешно реализовано математичко такмичење "Мислиша". На такмичењу је учествовао велики број ученика - љубитеља математике.

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ

 

jkl

На Општинском такмичењу из биологије одржаном 5. марта 2017. године у Станишићу учествовали су и ученици наше школе.

 

МЕЂУНАРОДНО "HIPPO" ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

 

jkl

 

Одржано је Регионално полуфинале 5. међународног HIPPO такмичења из енглеског језика. Од 53 ученика из наше и суседне општине, који су се заједно такмичили у прелиминарној рунди, за полуфиналну рунду пласирало се девет ученика. Међу њима је и неколико ученика наше школе.

 

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ

 

jkl

На општинском такмичењу из хемије Владимир Раич, ученик седмог разреда наше школе, освојио је треће место. Честитамо на постигнутом успеху.

 

Sekcija robotike

 

jkl

Galerija je OVDE.

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

 

jkl

Ученици наше школе су и ове годне учествовали на општинском такмичењу из математике. Такмичење је одржано у суботу, 25. фебруара 2017. године, у Основној школи "Доситеј Обрадовић" у Сомбору.

 

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У РЕЦИТОВАЊУ

 

jkl

  У нашој школи је у  понедељак,  20. марта 2017. године,  одржано Школско такмичење рецитатора. На такмичењу је учествовао велики број ученика од првог до осмог разреда.

 

Час Мађарског језика са елементима националне културе и покладе

 

jkl

У време поклада  или како је у народу познато машкара, било је весело у ОШ“Братство јединство“из Сомбора.

 

Zomborban

 

jkl

Ovodogišnja proslava Dana grada je doprinela i udruživanju škola iz regiona. 

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor