Smile

Актуелности

Учење кроз игру

 

jkl

Ученици првог разреда Основне школе „Братство јединство“, Сомбор угостили су своје родитеље на часовима енглеског језика. 

 

У посети УГ „Грива“

 

jkl

Ученици ОШ „Братство јединство“ из Сомбора заједно са наставницима и директорком школе посетили су УГ „Грива“ у оквиру заједничког пројекта  „Чувари игре“ и као одличне увертире у Дечју недељу.

 

Potpuno drugačiji čas engleskog jezika

 

jkl

Učenici 4-1 gradske škole „Bratstvo-jedinstvo“ su počeli Dečju nedelju neuobičajenim časom engleskog jezika. Nastavnica Monika Vekonj je čas prepustila učenicima. Četiri učenika su se na časovima dodatne nastave pripremila i osmislila aktivnosti za taj čas. Tema časa bile su „Possessive.  

 

Дародавци из Аустралије

 

jkl

Основна школа „Братство јединство“, Сомбор има несвакидашње пријатеље из Аустралије који сваке године долазе у Србију и у протеклих пет година доносе различите поклоне за ученике слабијег имовинског стања. Једне године су напунили школске торбе од уџбеника, свесака и остале потребштине, до гардеробе, уплате излета и екскурзија до слаткиша. 

 

Šećer

 

jkl

Da li ste se ikada pitali koja je razlika između belog, smeđeg i crnog šećera?  Šta dobijamo jednim, drugim, trećim? Da li je situacija slična kao sa belim i crnim hlebom? Na kraju – da li je crno uvek bolje?

 

„Прварица“ у ОШ „Братство-јединство“

 

jkl

Полазак у школу деци је честитала и градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић, која је књигу „Прварица“ и саобраћајни пакет уручила првацима у ОШ „Братство-јединство“ у Сомбору. Градоначелница  Голубовић пожелела је деци да им школски дани буду испуњени радошћу и смехом, те да вредно и марљиво уче.

 

Školski kalendar 2016-17 / Iskolanaptár 2016-17

 

jkl

 

ГОДИШЊИ КАЛЕНДАР РАДА ШКОЛЕ

 

Награђени ученици

 

jkl

Ученици ОШ „Братство јединство“ у Сомбору који су током године освојили награде на разним такмичењима, као и носиоци „Вукових“ и „специјалних“ диплома окупили су се на завршној, промотивној манифестацији Школе. 

 

Preliminarni rezultati na završnom ispitu

 

jkl

Bodovi

 

Ballagás

 

jkl

Ennek a tanévnek a végén is elbúcsúztunk az idei nyolcadikos diákjaintól.

 

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor