Smile

Актуелности

САЊИН ЦРТЕЖ ОСВОЈИО ДРУГУ НАГРАДУ

 

jkl

Сања Угљар, ученица I-2 разреда наше школе, освојила је другу награду на ликовном конкурсу "Нацртај, обоји и освоји". Тема ликовног конкурса била је "Моја идеална соба". 

 

Гост у учионици

 

jkl

Oд 5. до 11. октобра, обележена је Дечја недеља под слоганом ,,Подељена срећа два пута је већа". 

 

НАГРАДА НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ

 

jkl

Софија Деврња I-2 и Сара Бала V-2 награђене су на ликовном конкурсу "Искорак из насиља"

 

ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У НОВОМ АМБИЈЕНТУ

 

jkl

Током пролећних месеци у школи су предузете активности на плану унапређења радне средине и стварања бољих услова за рад и образовање ученика.

Нову школску годину  започели смо  у новом амбијенту.  

 

 

УСПЕХ НАШЕ УЧЕНИЦЕ НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ

 

jkl

27.09.2020. године у Српском народном позоришту у Новом Саду у склопу 65. Стеријиног позорја свечано је отворена 61. изложба ликовних радова деце и омладине на тему "Сцена, маска, костим, лутка". Изложбу су организовали Центар за ликовно васпитање деце и омладине Војводине и 65. Стеријино позорје.

 На изложби је изложено 85 најуспешнијих радова. Међу изложеним радовима је и рад Саре Бала, ученице V/2 разреда наше школе. 

 

 

 

РАЗГОВАРАЈ СА МНОМ - ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА 26.09.2020.

 

jkl

Основна школа " Братство јединство" из Сомбора је заједнички са Друштвом за стране језике и књижевност Србије и Друштвом школских библиотекара Србије обележила Европски дан језика, 26. септембар. Циљ Европског дана језика јесте подстицајње свих нас да учимо језике.

 

 

 

Распоред писаних провера - прво полугодиште

 

jkl

Распоред писаних провера - прво полугодиште

 

Uručeni pokloni našim đacima

 

jkl

Danas , 01.09.2020 načelnik za obrazovanje Goran Todorić i  gradski večnik za ekologiju Slobodan Stanić posetili su našu školu i uručili im prigodne poklone.

 

Илустрација литерарних дела

 

jkl

Центар за ликовно васпитање деце и омладине Војводине расписао је ликовни конкурс „Илустрација литерарних дела"  на тему „Мали принц" . На конкурсу су учествовали и ученици наше школе, а на изложби одржаној 24. јуна у Новом Саду  у оквиру 63. Змајевих дечјих игара међу изложеним радовима били су и радови Стефана Мијића, Саре Мијић и Марије Зец  ученика IV/2 разреда. 

 

 

 

"ЋИРИЛИЦА ПИШЕ СРЦЕМ 2020" - резултати конкурса

 

jkl

На конкурсу за избор најлепше и најуредније свеске исписане ћириличним писмом ученици наше школе постигли су значајне резултате. 

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor